Karle, to mne na Tobě baví, že to nikdy nevzdáváš a všechno po Tobě jen tak sklouzne (napsal jsem to dostatečně korektně ?

)... Připomínáš mi mé "nepřizpůsobivé" klienty, kteří také věčně něco nechápou, ale často ne proto, že by toho nebyli schopni, ale prostě proto, že nechtějí a nikdy nebudou chápat nic, co se jim nehodí...

Jenže já jsem trpělivý...

Prej..., že Tě Honza vtahuje...

Vždyť právě Ty jsi ten, kdo tady vtahuješ lidi do Tvých "akcí" (viz jen exstarostka a další zastupitelé - mimochodem, v poslední době z toho mají hlavně potíže...= vyšetřování, odstupování...).
A ještě jednou (znovu a znovu...

= je to už v mých minulých příspěvcích...) dodávám, že 1) než mne (a dávno již o Čachrovu podobně smýšlejícího syna...) sem (na hezký, ale pro nás dost nevýhodný "okraj civilizace", když to chceš slyšet naplno...) manželka odtáhla, byl jsem již
DESET LET zaměstnán v Měcholupech, kde mne velice slušně platí a dostávám tam peníze i za svá další studia. 2) Čachrovská škola "poněkud

umírala" již v "minulém století" a nenabízela mi zrovna slušnou budoucnost...
A jen pro zajímavost: dojíždění do Měcholup (25+25 km) je
pro motorkáře
1) prostě skvělé v období asi tak duben - září
2) dobrodružné (řekněme březen, říjen a opět řekněme listopad) kvůli večerní tmě, zvěři v ní, nástrahám ještě nebo již "zimnějšího" počasí apod.
a 3) prakticky nemožné = přes zimu, kdy to klouže..., ale to řeším jinak a dá se to celkem přežít...
A ještě OPĚT k tomu "bolševismu"... Karle, už jsem se Tě ptal, jak jsi prožil ty "komunistické" roky do "89" (v Tvém případě řekněme od školy...= možná i nějakých 3? let...). Podle Tvých současných řečí asi jako neochvějný bojovník proti K-režimu v lese, ne !!? Jenže já znovu tvrdím, že mám zkušenost, že mnozí dnes kovaní pravičáci a velcí "podnikatelé" byli za socíku jeho takzvaní "nadšení dojiči" nebo i hůř...
Karle, přiznej, nějaká ta spolupráce s režimem prostě bejt musela, co? Nebo dokonce nějakej ten "ŠPUK", co? Nebo hůř ? "Aktivní člověk" jako Ty (ale prakticky i já...) měl/skoro bych i řekl musel...

být jiskra, pionýr, svazák (to trojí jsem byl i já a skoro všichni kolem mne, abychom mohli studovat apod. - nic víc = nějakou větší aktivitu..., po nás celkem nechtěli...) nebo jsi dokonce, jako rozený "homo politicus", KSČ "rozvracel zevnitř" ?