kyncl píše:Karle .... na kameru jsem se nenechal naverbovat, ale byla to celé od A-Z moje iniciativa ...
Transparentnost není terror a pokud jste všechno v minulosti dělali v pořádku tak se nemáte čeho bát a kamera vám dá za pravdu.
Jinak směšuješ jablka s hruškama tj. tajná volba versus transparentní vedení obce .... už je ti to aspoň trochu jasné ???? Tolik k mé rozpolcenosti, nebo ti radil "zvířecí psychiatr" pan místostarosta ?
Jinak vaše odmítnutí university třetího věku je víc než trapné ... a odmítnutí presentačního zařízení které by mohlo být použito na zastupitelstva ...
Chováte se jako omezení bolševici, kterým vždy vyhovovalo když jsou občané pasivní, hlavně potlačit něco co nemáme pod kontrolou ....
Když se Vám nelíbí jak se tu chováme, tak se sem ne..te a nesnažte se tu dělat pořádek. Zkuste si ho dělat v místě Vašeho bydliště. Pane Kynčle, je mi divné, že Vaši neutuchající touhu a úžasný nápad se záznamem schůze, nepraktikujete také na zasedání zastupitelstva Praha 1

Kde máte trvalé bydliště. Ale tam by Vás nejspíš vynesli v zubech. Tak svoji úchylku pokusně praktikujete zde.
No jak jste zde často, jasně ukazuje vaše zasněžená chalupa
A s těma bolševikama buďte opatrný. Tohle a každé podobné svinstvo vždy vylezlo tam od Vás. Nepamatuju se, že by někdy něco podobného vznikalo na venkově. Tady jsou jiné starosti.... ale to samozřejmě nemůžete vědět. Chápu.
Hynek K.