To, že jen těžko hledáte odpovědi je zcela pochopitelné. Fakta jaksi nejsou a Vaše výmysly dávno překročily uvěřitelnou hranici. Ono ani psát příspěvky a až pak číst ty, na něž reagujete, není úplně v normálu. Domnívám se tedy, že Vaše myšlenka neodpoutávat se od tématu vlákna je naprosto v pořádku. Vždyť se podívejte, kam jste došel.
Jestli myslíte mým parazitováním tu pohledávku, kterou mám vůči úřadu městyse za chybně vyúčtovanou elektřinu a úroky z prodlení, které neustále naskakují, tak to si poučte (při tom svém vysedávání na úřadu) pí. starostku. Určitě to nezabere tolik času, jako když jsem jí vysvětloval rozdíl mezi správným a jí použitým matematickým postupem výpočtu. Inu přiznat, že její počty vedly k 100% nárůstu ceny, se jí věru nechtělo.
Co se týče hlasů a voleb se neopakujte, ani já tak činit nebudu. Všem, které by zajímalo rozdílné pojetí nejen této záležitosti mnou a p. Karlem, si dovolím doporučit navštívit, (či jinak shlédnout) divadelní představení pana Jaroslava Duška „Čtyři dohody – kniha moudrostí starých toltéků“ v Klubu Lávka (http://www.lavka.cz). Karle, Vy tam nechoďte, myslete na své zdraví. Vašemu pojetí tam lidé jaksi netleskají.

Co říci závěrem. Snad to, že kdybyste se za svého dlouholetého působení v zastupitelstvu staral o obecní blaho stejně urputně, jako o své vlastní (výše popsané) bydlení, vypadala by dnes obec zcela jinak a já mohl mít o kousek delší víkend.