Čachrovské zastupitelstvo je natolik schopné a kompetentní, že si může dovolit "kvalitní dozor" oželet.
L.P.2013

Moderátor: Honza
To slůvko "velice" už tam bylo Karle, tak že ono na tom zpětném čtení něco bude...Karel píše:Na termínu "mělké" trvám, možná bych mohl připojit slůvko "velice" a protože Honzík nepochopil ani základní možnosti prosazování volebního programu, ponechávám jej bloumat v plkacím kruhu.
Jendo, předpokládám, že zastupitelstvo je natolik schopné a kompetentní, že si může dovolit "kvalitní dozor" oželet. Nechává mě to chladným a za ostatní připomínky (včetně thují a přehrady) jsem docela rád, rozhodně mě to vadí méně než "mlčení jehňátek".
A pro trochu odlehčení, Jendo, píšeš, že jsi volič pravicový. Rozlišit pravici od levice je velice složité a opravdu málokdo se v tom vyzná. Já jsem pro sebe převzal tohle zjednodušení: Pravice hodnoty vytváří - levice je přerozděluje. Tak zkus znovu vyhodnotit, na jaké straně se opravdu snažíš stát.
Měli??Karel píše:Určitě by to bylo pěkné, třeba u pomníku na magistrále,jako autor si vyhrazuji vyrytí včetně uvozovek! Nezbývá než trpělivě čekat s nadějí na zastupitelstvo příští (i když, slovy jistého Jarka N " bo aj v zastupitelstvu možu sedět voli"), ostatně, už i taková jsme měli. Trošku mě vadí, když jsou chybějící slova a argumenty nahrazovány smajlíky! Půjdou také do mramoru?