Zasedání ZM 13. 12. 2018

Moderátor: Honza

Zírající Josef
Příspěvky: 288
Registrován: úte 13. pro 2016 19:29:34

Re: Zasedání ZM 13. 12. 2018

Příspěvek od Zírající Josef »

:idea: Ale nebyl to zbytečně ztracený čas...

Např. p. ředitelka evidentně chtěla vidět konec, protože tohle bylo naprosto dokonalé praktické školení z mých oborů = eto- (poruchy emocí a chování...) a psychopedie (mentální nebo jiné psychické postižení...).

Já jsem se zase poučil z nekonečné moudrosti Kadlouše Neomylného :angel: :thumbup: = mimosoudní vyrovnání, když jsem dlužen já, Karel, znamená, že i když jsem vám PÁR DESÍTEK TISÍC (jindy mi ovšem vadí každá koruna, ale to je samozřejmě něco úplně jiného = já jsem přece já...) "vyčaroval", nic platit nebudu, protože jsem Karel a samozřejmě se mi nic vracet nechce, protože mi vždycky nakonec všechno prošlo a vy teď na oplátku koukejte zaplatit zbytek, rychle to stáhnout a buďte rádi, PROTOŽE ZKUŠENEJ CHLAPÁK JAKO JÁ NEPOTŘEBUJE A NEMÁ RÁD SOUDY, HLAVNĚ TY, KDE JE JAKO OBŽALOVANEJ...

:evil: To byla přímo fyzicky bolestná lekce z psychopatické, sociopatické apod. logiky... :roll: :evil: Jak je někdo může volit ? Jedině snad ze msty svému okolí a pak se doma chechtat tomu kabaretu...

A mimochodem... Zkusme hádat - vykroutí se z toho nějak nebo prostě jen "trucovně" (včera jsme toto dětinské chování opakovaně viděli u p. Kocurové -"ale jo, ale né, -II-..."...) nic nezaplatí (jinou variantu u takhle "splachovacích" lidí prostě jako etoped snad ani nepřipouštím...). Podle mého prostě "nějak" nezaplatí... Dokud nebude podepsaná "smlouva" a pak poslední slíbené peníze na účtu, neuvěřím - Karel si včera evidentně dělal legraci - jak jste mockrát viděli, ze slov on si nic nedělá !!!
Naposledy upravil(a) Zírající Josef dne stř 19. pro 2018 8:54:13, celkem upraveno 1 x.
Honza
Administrátor
Příspěvky: 648
Registrován: čtv 30. čer 2011 21:27:05

Re: Zasedání ZM 13. 12. 2018

Příspěvek od Honza »

Pokud by opravdu došlo na Josefova slova, tak je to nezpochybnitelný signál o tom, že vstřícnost zastupitelů, část škody odpustit, byla po zásluze potrestána a z mého pohledu nelze postupovat jinak nežli nechat věc projednat u soudu. I když před tím by zřejmě následovalo ještě jedno divadelní představení a otázky budoucích obžalovaných o tom, zdali si všichni řádně prostudovali materiály, které jim rozeslali a do kterých nějakou nevysvětlitelnou záhadou zapomněli dát zejména ty podklady, které svědčí v jejich neprospěch a zdali si na základě takto zfixlovaných skutečností opravu ale opravu myslí, že svou poctivou prací způsobili obci škodu. :lol:

Vzhledem k tomu, že s návrhem na mimosoudní vyrovnání přišli právě naši rádoby nevinní je jasné, že to nebylo z jejich dobrotivosti nýbrž proto, že jim teklo do bot, :clap: a i jejich právnímu zástupci bylo jasné, že u soudu jim to s vysokou pravěpodobností neprojde. :thumbup: Soud by se jejich způsobem dokazování neviny rozhodně bavil. :wave:

Např. proč lhali úředníkům ministerstva vnitra o tom, že si odměny nevyplácí, i když skutečnost byla zcela opačná... :shh:
Cituji z vyjádření:
Dne 15. května 2017 přitom náš odbor obdržel vyjádření podepsané pověřenou členkou zastupitelstva paní Kocurovou, která uvedla, že obce si je vědoma toho, že čtyřčlenné zastupitelstvo nemá pravomoc rozhodovat o odměnách pro své členy a proto nejsou i přes usnesení přijaté dne 9. února 2017 žádné odměny vypláceny. :clap: :thumbup:

Nechť žije obětavost ve jménu lží a rozkrádání... :thumbup:
Honza Bejvl
Karel
Příspěvky: 225
Registrován: stř 27. črc 2011 7:52:05

Re: Zasedání ZM 13. 12. 2018

Příspěvek od Karel »

Honza píše: Videozáznam z tohoto zasedání bych doporučil veřejně připomínat před každými volbami do obecních zastupitelstev. :idea:
Zároveň bych rád touto cestou poděkoval všem přítomným, kteří přišli veřejně podpořit názor, že rozkrádat obecní majetek NENÍ NORMÁLNÍ.
Už jsem předpokládal, že je v podstatě dobojováno a tím pozbyly smyslu hlavní nástroje (angažovanost pana Z v zastupitelstvu, pořizování videozáznamů a koneckonců i diskusního fóra) v celku povedené štvanice, leč pravého orgasmu dosaženo ještě nebylo!
Já jsem totiž odklepl poslení zírající příspěvek o ono mě to zavedlo na stránku č. 2, až nyní jsem zjistil, že se stále ještě máme k světu.
Nemohu než s uvedeným citátem souhlasit! Studujte videa, sledujte projevy zastupitelů (i vytracení se některých chytřejších z jednání zastupitelstva před problematickým hlasováním) a hlavně studujte znění zákonů a jejich novelizací. Už samotná znalost toho nejzákladnějšího zákona o obcích je docela důležitá, abychom se nemuseli dohadovat k čemu vlastně ty povinné výbory jsou a kdo je má "pověřovat úkoly". Už se těším jak zpracují plnění smluvních vztahů, vyplývajících z uzavtřených smluv - tam by se nedalo hovořit o rozkrádání?
Honza
Administrátor
Příspěvky: 648
Registrován: čtv 30. čer 2011 21:27:05

Re: Zasedání ZM 13. 12. 2018

Příspěvek od Honza »

Dobojováno (v této věci) snad bude, až vrátíte alespoň to, k čemu jste se po obrovských obstrukcích zavázali, Karle. Mmj. to poznáte podle toho, že toto fórum změní své úvodní motto. Zatím to bylo (jak rád říkáte) mlácení prázdné slámy. ;)

Jinak jsem rád, že vyzýváte k znalosti zákona o obecním zřízení. Škoda jen, že jste tak nečinil za vlády Jany, neb by nám to dost možná ušetřilo spousty času a obci i peněz. :idea:

No a když se podíváte na můj předposlední příspěvek, tak uvidíte tučně zapsanou pasáž. Tomu se říká argumentace fakty. Ve Vašem příspěvku však (jako obvykle) nic podobného bohužel nenalézám. A o tom to je… 8-)
Honza Bejvl
Odpovědět