Taková malá "omluva",

"klerikální"

Karle, že se ti nevěnuji (aby sis snad nemyslel, že se před volbami kvůli manželce nějak bojím nebo tak něco...

). Tebe nikdy, Kadlouši (já ti dám Pepouše...

)...!!!

Naopak se s policisty těšíme na další akci, kdy už by se to snad mohlo "rozseknout"...
Jsem teď tucet dní "nonstop" v práci - polovina z toho "12" a ještě doma musím dodělávat "agendu" (na podzim předvydělávám na zimu, na jaře na léto, kdy si dávám "voraz"...

-
měl bys vidět ty daně, pane podnikateli... 
) a nemám čas se ti věnovat (dalo by se až říci, že se teď věnuji jiným s poruchami intelektu a především chování...

). Ale až zase budu mít volno, musíme se ještě vrátit k těm tvým rozpadajícím se objektům, tomu scházení se, géniům, jak budeš po volbách určitě spokojen apod., jak jsem ti slíbil (a já sliby dodržuju...- kdysi jsem slíbil, že to "vyhnání" mého syna a dalších talentovaných dětí z téhle školy tak nenechám a že o mně Jansa, jeho, proti vůli odborníků i rodičů dosazující Kocurová* a za všemi špatnostmi vždy figurující Randák* ještě uslyší a...
https://www.youtube.com/watch?v=5PRfQzC ... RQ&index=6 a taky předtím, potom a tak dál

, takže současně vidíš, že za mnou, aniž bych byl zastupitel, nějaká práce pro obec rozhodně je...

).
A taky už tady snad bude záznam z poslední schůze a určitě budou známy výsledky voleb...
Tak se budeme oba těšit, žžže...
*A KDY UŽ TO VRÁTÍTE (a nejen to, co jste si "vzájemně protiprávně přidělili" v čistém, ale "CELÝ MZDOVÝ NÁKLAD", který na to "vaše šméčko" obec vynaložila...) !!!???