Karle, zpočátku máš ROZHODNĚ pravdu...

Naprosto souhlasím !!! Urrrčitě je pro obec moc dobře, že jste (K + R) více neutráceli její prostředky. Přímo pro obec by to asi stejně nebylo, žžže...

Mimochodem, teď už jsem opravdu hodně zvědav, jak dopadnou vyšetřování alespoň úplného závěru Vašeho "hospodaření" = myslím tím "zasloužené odměny", busík apod.
A vidíš, Karle, o co jsme lepší - dokud nebude konec vyšetřování, nevstane žádnej pan S. a předstíraje rozhořčení, Tě nevyzve k odstoupení (přitom bychom asi měli = viz kauza ANO...), jako Vy p. Zahrádku (jenže jeho tenkrát za úplně nesmyslnou drobnůstku, kdežto tady může jít o neoprávněné vyplacení velké sumy a dost velkou škodu...- hranice trestného činu je, myslím, stále 5 000,-? = odhaduji tedy propočtem "z hlavy", že tu máte "v klidu na krku" mockrát, žžže...

).
V čem ovšem tedy pravdu rozhodně nemáš, je to, že "stromy zase vyrostou i bez Vašeho přičinění", to je samozřejmě tak nějak blbost vůbec

, ale už jenom fakt, že český muž se průměrně dožívá sotva kolem 76 let znamená, že já (měl bych dost spolehlivě zemřít do čtvrtstoletí, ale, při své práci a při tom, na co se pak musím dívat ještě i ve volném čase...

= vidim to na podstatně dřív...

) ani Ty (máš sice dokonce značnej věkovej náskok, ale zase si myslím, že Ty víc přežiješ, protože jsi v mnohém na druhé straně než já a to, co mne trápí, Tobě evidentně prospívá...

), už ty "stromy, který měly vyrůst k nebi, tu leží..." (Traband, Černej pasažér - tak se mimochodem v tomhle světě cítím..., ale snažím se s tím něco dělat

) asi neuvidíme...
Pro Honzu - mimochodem, tykáme si

+ osobně moc lituji, že se na minulou schůzi nedostavila, p. Jansu neobhajovala atd. paní K., protože to bych byl mluvil hodně dlouho a dovyřídili bychom to asi jednou provždy...

Obzvláště, když by jí asi něco chtěla(-y?) říci i velmi smutná maminka (a asi i víc podobně zrazených rodičů...) z Čachrova, o kterou se kdysi "opírala", když "specifickou" výuku pana Jansy proti nám, nespokojencům, obhajovala a která teď mluvila o tom, jak byla, když už sama pojala podezření, opakovaně ujišťována, že je vše v naprostém pořádku a pak v Klatovech najednou měli/mají ? OBROVSKÉ problémy atd. atd. atd. - tedy až o zradě ?... Myslím, že je vždy znova potřeba připomenout, že duo K +R radši "poněkud obětovalo" místní děti (dokonce děti jejich vlastních podporovatelů...!!!

), aby se ještě chvíli neprovalilo jejich vlastní pochybení...
A tak nějak pro všechny... Doslechl jsem se na "crosschodníku" (a prý to ani nešlo přehlédnout...- Honzo, Tvoje maminka asi bude vědět, co myslím...

), že ve škole se v rámci "odcházení" p. Jansy minulý týden děly a možná ještě dějí, podivné věci (rád bych mu alespoň touto formou připomenul, že čachrovská škola tady byla dlouhá desetiletí před ním a asi ještě bude i po něm, kdežto on tady působil jen po zlomek jejího trvání, takže by měl mít úctu k tomu, co vytvořili jeho podstatně úspěšnější předchůdci...
= prostě podobně jako u paní K. = co je možné podle špatného zákona, nemusí být ještě etické...). Karle, tady bys možná mohl "prudce otočit a tepat nešvar, jako bys na něm neměl podíl

" a získat další cenné body před...

(chudák pak moje manželka, co...

) ale fakt je, že já Tě nemám, coby zastupitele, co úkolovat
neb jsem Tě nevolil a volit ani nikdy nebudu, žžže...