Zasedání ZM 9.2.2017 - Show must go on

Moderátor: Honza

Karel
Příspěvky: 225
Registrován: stř 27. črc 2011 7:52:05

Re: Zasedání ZM 9.2.2017 - Show must go on

Příspěvek od Karel »

Budu se snažit držet témata "busík", tedy kozy, Honzík nemá rád, když se témata zmatečně proplétají. Na školu by bylo jistě zajímavé založit nové vlákno, třeba by se do diskuse zapojili i ti, kdož s ní mají spojenou třeba jen pouhou obživu.
Honzíkovi:
Tvá tvrzení jsou tak přesvědčivá, že pro ně žádných důkazů potřeba není. Já samozřejmě věřím tomu. že bys uměl stav tachometru upravit, věřím i tomu, že bys této schopnosti dokázal náležitě využít!
Zírajícímu:
Sám jsi poznal, že busík mohl mít jistý význam nejen pro potřebu školy, ale i pro ostatní občanstvo. Celý proces neskončil jeho nákupem, bylo nutné hledat i další možnosti využívání. Pro tehdejší zastupitelstvo bylo jednodušší zaplatit (přes pochybnou existenci krajského úřadu) příspěvek na provoz veřejné linky, byť s problematickým využíváním. Sám uznáváš, že až starostka se pokusila upravit jeho jízdní řád odpovídající skutečný potřebám místních obyvatel. Přesto lze říci, že občané dávají přednost přesuny do zaměstnání zajišťovat dopravou vlastními prostředky.
A tankování? Obec nakupuje naftu ve velkoobchodu, potřebuje ji nejen pro busík, ale i k napájení avie a traktoru. Uskladněna je u mne, fakturuji 0,20 Kč za litr. Nejde o nic atraktivního a lze kdykoliv tento způsob změnit k lepšímu.
Honza
Administrátor
Příspěvky: 648
Registrován: čtv 30. čer 2011 21:27:05

Re: Zasedání ZM 9.2.2017 - Show must go on

Příspěvek od Honza »

Jj Karle... a také bych falšoval zápisy ze zasedání ZM, načerno odebíral elektřinu a kdo ví co ještě... :lol: Nesmíte to s tou auto-projekcí přehánět. ;)

A co se týká školy. Velmi se obávám, že zde se odpovědi nedočkáte Josefe, byť založíte vláken třeba pět. Ty pokusy se datují už řadu let a stále se stejným výsledkem. viz. např. zde...
http://www.mestyscachrov.cz/forum/viewt ... p?f=5&t=23

Na otázky "kvality" už odpověděl čas a jak sám píšete, nejsou to odpovědi povzbudivé. Nelze se tedy divit, že tonoucí Karel opět přistupuje k známé taktice "braní rukojmí", tentokrát v podobě zaměstnanců.

Můžete se ale zeptat i jinak. Např. kolik svých projektů vrchnost realizoavla a kolik v nich vytvořila pracovních míst? Těžké počty to věru nebudou... :idea:
Honza Bejvl
Honza
Administrátor
Příspěvky: 648
Registrován: čtv 30. čer 2011 21:27:05

Re: Zasedání ZM 9.2.2017 - Show must go on

Příspěvek od Honza »

Ještě jsem opomněl tu naftu. To, že si obec skladuje PHM u jiného subjektu za úplatu, už je divné samo o sobě.
Odhaduji to na praxi zavedenou za vašeho starostování Karle a tedy lze s jistotou, atakující hranici 100% tvrdit, že to žádná charita není. Prostě když bylo možné z obecního odříznout do vlastní kapsy, tak jste nezaváhal a toto je pouze jeden z názorných příkladů.
0,20,- Kč za litr je téměř nic neříkající číslo a to ani nezacházím do spekulací, jak moc (vzhledem ke zkušenostem) může být věrohodné. Podstatná je cena nákupní, a cena na kterou se obec dostane po započtení vaší účasti + samozřejmě celkový objem za určité období, např. rok.
Ona ta nafta nemá nožičky a sama tam asi nedoběhne. Tedy to není pouze o uskladnění... Kolik, že se to do té vaší cisterny vejde? 3000 litrů? A vy že byste se trmácel kvůli šesti stovkám, které nepokryjí ani náklady na dopravu? To je příběh hodný pohádkového dědečka. 8-)
Honza Bejvl
Honza
Administrátor
Příspěvky: 648
Registrován: čtv 30. čer 2011 21:27:05

Re: Zasedání ZM 9.2.2017 - Show must go on

Příspěvek od Honza »

Poslední a troufám si říci nej.... část příběhu je na světě. Naleznete ji na novém vláknu zde http://www.mestyscachrov.cz/forum/viewt ... 1103#p1103
Honza Bejvl
Odpovědět